Kontaktne informacije

Make Trade d.o.o

Spodnja Gorica 5

2327 Rače, Slovenija

 

Telefon: 02 / 609 50 93

Fax: 02 / 609 50 94

Mob: 041 322 220

email: make.trade@siol.net

Kdo smo

Smo majhno družinsko podjetje, ki deluje od leta 1991. Verjamemo v osebni stik z našimi strankami in smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč pri težavah z razsvetljavo. Ukvarjamo se z industrijsko in varnostno razsvetljavo, nudimo Vam zunanja in notranja svetila. Poleg distribuiranja različnih kvalitetnih svetil podjetij OMS in Normalux, Vam nudimo tudi nekatere produkte iz programa »Elektrokovine Elektronike«, popravilo oziroma servisiranje svetil, v vaša svetila vgradimo tudi module za varnostno razsvetljavo, nudimo Vam tehnične rešitve za razsvetljavo, v našem prodajnem programu imamo tudi nadomestne dele za Vaša svetila: elektronske in magnetne dušilke, baterije, žarnice, vžigne naprave,…
 

Smo generalni distributerji španskega podjetja Normalux za področje bivše Jugoslavije, torej Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Črno Goro, Bosno, Makedonijo in Kosovo. Normalux je vodilno podjetje varnostne razsvetljave na španskem trgu. Znani so po kvalitetnih produktih in strokovnosti, v kar verjamemo tudi pri Make Trade d.o.o., zato se trudimo, da poučimo naše stranke in jim poskušamo pomagati po najboljših močeh. Prav tako se vedno trudimo, da bi bili konkurenčni tudi cenovno.
 

Smo tudi distributerji slovaškega podjetja OMS, ki nudi vrsto kakovostnih industrijskih svetilk po zelo konkurenčnih cenah. Kvaliteta iz Evropske Unije po zelo ugodnih cenah!

 

Kje smo

 

Zastopamo

 

 


 

produkcija: i-resitve.net